© Photo News

Tanja Dexters: “A volonté gedanst en geflirt met Italiaanse mannen”

Tanja Dexters (39) bouwt haar leven opnieuw op na de pijnlijke breuk met haar ex Miguel Dheedene. En hoewel ze nog niet klaar is voor een nieuwe relatie, profiteert ze wel van het leven als vrijgezel. Op een poolparty van een bekende wielrenner bijvoorbeeld.

mab

Binnenkort gaat Tanja aan de slag als ambassadrice van de nieuwe Antwerpse campus van de Schoonheidsschool. Dat is de school van Benjamin Ruyters. Maar voor ze aan de slag gaat, heeft ze zichzelf eerst nog eens verwend met een citytrip naar het Italiaanse Verona.

© carlo coppejans

“Enkele Italiaanse wielrenners hadden me uitgenodigd op een poolparty voor de verjaardag van wielrenner Filippo Pozzato. Flirten en dansen à volonté dus”, bekent ze in haar column in Story. “Ik heb met volle teugen genoten van de aandacht van de Italiaanse mannen, die zijn zoveel passioneler dan Vlamingen.”

“Ik geef toe: ik heb de voorbije maanden al veel geflirt, maar ik voel dat ik nog niet klaar ben voor een nieuwe relatie. Niet uit een gebrek aan zelfvertrouwen, want dat is iets dat mijn breuk met Miguel me niet heeft kunnen afpakken. En ja, ik denk zelfs dat ik gemakkelijk ben om mee samen te leven. Als je tenminste kun verdragen dat ik ook veel met mezelf bezig ben.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER