Jade (8) en Jordan (11) Gamot (links) verdwenen in Moeskroen en zijn nog steeds spoorloos. De 13-jarige meisjes zijn veilig en wel teruggevonden.
Volledig scherm
Jade (8) en Jordan (11) Gamot (links) verdwenen in Moeskroen en zijn nog steeds spoorloos. De 13-jarige meisjes zijn veilig en wel teruggevonden. © RV

Meisjes van 13 teruggevonden, broertje (11) en zusje (8) uit Moeskroen nog vermist

BinnenlandTwee jonge kinderen die woensdag in Moeskroen verdwenen, zijn nog steeds spoorloos. Het gaat het om een meisje van 8 en haar broertje van 11 jaar. Twee 13-jarige meisjes uit Bergen die sinds gisteren vermist waren, zijn intussen veilig en wel teruggevonden.

25 reacties

  • Elisa deJong

    6 jaar geleden
    Het soort 'mensen' die kinderen iets aandoet, zal nooit gelukkig zijn... En dat wil elk mens zijn, dat wirdt je nooit door slechte daden... Arme kinderen, hoop dat asap uit de klauwen vd deze misdadigers gered worden..
  • Ignace Ameel

    6 jaar geleden
    Misschien eens over nadenken om per provincie een rechtbank te openen die zich enkel bezighoudt met zedendelicten en eenvoudige zaken zoals discussie over betalingen of burenruzies bvb te laten behandelen buiten de rechtbank maar door een soort arbiters met beslissingsrecht.
  • Roland Louf

    6 jaar geleden
    Moeilijk en riskant om te reageren zonder de toedracht te kennen- raar ze alle twee weglopen ?
  • Lia Schuijt

    6 jaar geleden
    Allereerst dus een opsporingsbevoegdheid dus foto van de moeder als haar toestand zorgwekkend is. Heeft ze geen gsm want zo vinden ze iedereen toch,?
  • Charlotte De greef

    6 jaar geleden
    Gelukkig!!! Nu nog het broertje en zusje.