Explosieve aflevering van ‘Temptation Island’ gemist? Met deze video’s ben je weer helemaal mee

De maskers zijn afgevallen in de voorbije aflevering van ‘Temptation Island’. Deborah weet het: haar “hondstrouwe” Tim heeft plots alle lieve woordjes niet meer voor haar over, maar wel voor Cherish. Die wetenschap kwam bijzonder hard aan en iedereen voelde mee met Deborah. Eén ding is zeker: “Dat hij die ring in zijn gaat steekt!”

mrra

LEES OOK. Sprookjes sneuvelen in ‘Temptation Island’. Maar neemt Deborah wraak?

Deborah geloofde echt in haar relatie met Tim. De kijkers zagen hoe ze nog positief naar het kampvuur ging, terwijl iedereen thuis onbehaaglijk voelde dat dit uit de hand ging lopen. En niets was minder waar. De beelden van hem en Cherish kwamen als een bom aan. Deborahs wereld stort helemaal in.

Ondertussen is Tim helemaal in de zevende hemel met zijn Cherish. Hij zegt dan wel “ik wil Deborah niet kwetsen”, maar zijn daden zijn heel anders. Hij kust erop lost, terwijl de verleidster bij hem “intrekt” en zijn outfits uitkiest.

En Tim? Die verkeerde ondertussen in de waan dat hij niets verkeerds doet. “Het is sterker dan mezelf” en “Deborah moet mijn keuze maar respecteren” passeerden de revue. Net wanneer televisiekijkend Vlaanderen dacht dat het niet erger kon worden, deed hij zijn wilde plannen met Cherish uit de doeken aan Zwanetta: “Binnen dit en een jaar sta jij op onze trouw.” Topplan, Tim.

LEES OOK. Deborah en Tim uit ‘Temptation Island’ waren allesbehalve het perfecte koppel: “Ruzie met slaande deuren”

Mezdi zucht, Kevin lacht

En dan is er natuurlijk nog de tattoo van Daniëlle. Mezdi verkeert nog - onterecht en ietwat naïef - in de waan dat Fabrizio nepinkt gebruikte en wil doen alsof dat hij er kalm onder blijft. Hij wil eerst bevestiging, maar hij is opvallend duidelijk: “Als het permanente inkt is, dan gooi ik de handdoek in de ring.”

Zo ongemakkelijk als Mezdi zich voelt, zo blij is Kevin. Megan kreeg immers te horen dat Joshua geen gevoelens voor haar heeft, maar op begrip van Kevin zal ze niet moeten rekenen. Hij reageert blij en enthousiast, en kruipt vrolijk opnieuw onder de lakens met verleidster Chloë.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer