© Lokale Politie Antwerpen

Drugsdealer tegengehouden op Antwerpse ring met bijna 8 kilo cannabis

Tijdens een controleactie donderdag heeft de Antwerpse politie een dealer kunnen vatten die 7,6 kilo marihuana bij zich had. Hij is voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

dvd

De actie, genaamd Silvius, moet het aantal diefstallen terugdringen. “Er werd zowel geüniformeerd als in burger gepatrouilleerd in de omgeving van het Centraal Station, op Linkeroever en op de Turnhoutsebaan”, klinkt het bij de Antwerpse lokale politie.

Tijdens de actie werd een verdacht voertuig op de Antwerpse Ring tegengehouden voor controle. “In de koffer van het voertuig werd 7,6 kilogram cannabis aangetroffen”, aldus de politie. “De wagen werd getakeld voor sporenonderzoek, de drugs en de gsm-toestellen werden in beslag genomen en de verdachte werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter.”

Daarnaast werd tijdens de actie ook nog iemand gearresteerd voor het verstoren van de openbare orde, werden er twee mensen opgepakt wegens openbare dronkenschap en nam de politie een bekende bedelaar mee naar het kantoor op de Noorderlaan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER