Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Je altijd afgevraagd hoe luxueus vliegen in eerste klasse is?

Vliegen in eerste klasse is normaal weggelegd voor de 'happy few', maar soms komt er al eens een verrassing uit de lucht gevallen en krijg je zowaar een upgrade. Het overkwam de Amerikaanse filmmaker Casey Neistat bij zijn trip van Dubai naar New York. In ruil voor zijn gewone ticket, kreeg hij er van Emirates eentje in handen gestopt met een prijskaartje van bijna 19.000 euro. Omdat hij zo stomverbaasd was van het geluk dat hem overkwam, besloot hij het allemaal te registreren, met dit leuke filmpje als gevolg. Meteen stilt hij daarmee ook de nieuwsgierigheid van iedereen die altijd al eens wou weten hoe het er in eerste klasse aan toegaat. En ja, je hebt een eigen minibar en een bed om zalig languit te liggen.

flb

Eenzelfde soort ervaring had trouwens de Vlaamse vlogger Matthew Vandeputte. Zijn verslag van zijn trip tussen Abu Dhabi en Sydney kun je hieronder bekijken:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer