VIJF
Volledig scherm
© VIJF

'Temptation'-Tim krijgt bedreigingen: "Ze willen een mes door mijn keel duwen"

TVTim mag zich de meest opmerkelijke kandidaat van dit seizoen van 'Temptation Island' noemen. Tijdens de start van het programma had hij nog trouwplannen met zijn vriendin Deborah, maar enkele dagen later borg hij die op nadat hij plots dolverliefd werd op verleidster Cherish. Die opmerkelijke switch wordt hem duidelijk niet in dank afgenomen.

59 reacties

  • Ronny Dekimpe

    6 jaar geleden
    Ik heb Temptation Island niet gevolgd. Maar een peiling had vermeld, dat het meest hoog opgeleiden naar dit programma keken. Nu begin ik het te snappen waarom ik enkel mijn hoger secundair onderwijs heb gevolgd.
  • carlos de picker

    6 jaar geleden
    Die kerel is gewoon een randdebiel volgens mijn bescheiden mening. Dan druk ik me nog voorzichtig uit. Geldt trouwens voor de meerderheid van de deelnemers aan dit "programma"
  • Marton Chapmann

    6 jaar geleden
    Dat ze maar doen wat ze zeggen, misschien stopt die zever TV dan
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Is er een hoek af bij hem ? Zouden er de 4 hoeken af zijn ? Een man van 30 met een puber kapsel, die zo labiel is dat hij op een paar tellen tijd op een andere vrouw verliefd wordt en met haar wil trouwen. Voor hoelang dan wel Tim, voor een week of voor een volle maand ?
  • philippe claes

    6 jaar geleden
    dat ze die eens naar een fantsoenlijke kapper sturen, wat voor een haarsnit is dat in Gods naam ???