BELGIAN
Volledig scherm
© BELGIAN

Bart De Wever over politieke vete rond Tom Meeuws in Antwerpen: "Ik ga niet meedoen aan niveau onder de gordel"

N-VA-voorzitter Bart De Wever ontkent dat Antwerps sp.a-voorzitter Tom Meeuws het slachtoffer is van een politieke afrekening door N-VA. 

100 reacties

  • Piet Vanzonhoven

    6 jaar geleden
    Alee dan moeten ze dat toch niet meer onderzoeken of meeuws gesjoemeld heeft de vlaeming . Je verlaagt je graag tot het niveau van een roddelaar zo rechts als de pest . en jou moeten we geloven? Dan hebben ze geen gerecht meer nodig in uw rechtstaat ... vraag me af waarom de lijn en graaier de scheemaecker dan een dading overeenkwam met meeuws en niet naar de politie stapten?
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Niemand gelooft dat de N-VA en De Wever er voor niks tussen zitten dat Tom Meeuws in de publieke opinie op koele wijze wordt afgemaakt. En de affaire F-16 zal niet ondergesneeuwd geraken door dit afleidingsmanoeuvre want dat begint nu stilaan op kruissnelheid te geraken en het wordt volledig uitgespit. Het was trouwens een verkeerde en domme beslissing van de voltallige regering en de N-VA om dit tot 19 april te laten etteren.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Bart De Wever houdt het altijd netjes en beleeft. Wat niet wegneemt dat hij de harde werkelijk durft te benoemen. Tot grote frustratie van menig rond de pot draaiende trado's.
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    De kern van de zaak is, heeft Meeuws gesjoemeld of niet? Ja! Hadden Meeuws en Homans een relatie? Ja. Is die beeindigd? Ja. Vindt de N-VA dat Meeuws daarom kapot moet? Wat een zever, wat een roddelkrantjespraat. Knack verlaagd zich tot dit niveau omdat ze nu eenmaal zo links zijn als de pest. Maar wie graag Knack gelooft, doe maar.
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Crombez wil van Meeuws af, want de peilingen bewijzen dat Meeuws met zijn fratsen heel de SPA in de vernieling rijdt. Maar de Antwerpse SPA-afdeling wil Meeuws niet laten vallen, en dus stapte Crombez over op plan B: een smerige aanval op het privé-leven van Meeuws. Met als bonus: beschadiging van een NVA-politicus. Maar een gewond dier maakt rare sprongen. "Na mij de zondvloed", denkt Meeuws, en hij weigert opnieuw op te stappen. Misschien kunnen ze het gewoon uitvechten?