reuters
Volledig scherm
© reuters

"Rusland behoudt zich het recht voor maatregelen te treffen tegen België"

BuitenlandRusland heeft vandaag diplomatieke sancties afgekondigd tegen meerdere Europese landen. Onder meer Groot-Brittannië, Nederland en Polen hebben te horen gekregen dat ze diplomaten moeten terughalen uit Rusland. De Belgische ambassadeur is voorlopig nog niet ontboden, klinkt het op Buitenlandse Zaken.

12 reacties

  • Patrick Claessen

    6 jaar geleden
    Rusland heeft meer diplomaten in België dan omgekeerd. Dus...als ze met ons grootse land ook op gelijke voet willen staan moeten ze er zelf terugroepen of diplomaten aan België bijvragen ;-) Of misschien heeft onze Michel zelf wel de guts om...?
  • Serge Surmont

    6 jaar geleden
    Allemaal een opgezet spel. Belachelijke doening...
  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    Natuurlijk is dat een komedie. Maar nu kan binnen een maand een minister of staatssecretaris met enkele partij kabinetsleden eens naar Rusland vliegen, enkele dagen in een luxe hotel verblijven, goed eten en drinken, een paar Russische schoonheden erbij, en een half uurtje met een Russische functionaris een akkoord sluiten om die éne persoon terug te laten keren. En de kous is af..... en wij betalen weer!
  • Paul Verbeeck

    6 jaar geleden
    We zullen nog meer appelen en peren zelf moeten gaan opeten of gaat de EU blijven belastinggeld uitdelen aan de fruitboeren en anderen die binnenkort niks meer te zoeken hebben in Russia
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Poetin heeft schrik van België. Hij zou graag terug onze peren eten.