Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Raad van State schaart zich achter 25.000 euro-drempel van witte kassa

De Raad van State heeft de beroepen van drie horecaverenigingen tegen de drempel van 25.000 euro voor de witte kassa verworpen. Dat meldt de FOD Financiën vandaag. Drie andere zaken zijn nog hangende bij de Raad van State, maar de arresten "versterken de rechtszekerheid" van de witte kassa, stelt de federale overheidsdienst. 

10 reacties

  • glenn Merchie

    6 jaar geleden
    Wij als frituur uitbaters met zitplaatsen moeten een witte kassa hebben maar een frietkraam hoeft dit dan weer niet, oneerlijke concurrentie, iedereen gelijk voor de wet...
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Waarom zou er een minimumgrens moeten zijn ? Iedereen moet maar correct zijn belasting betalen.
  • Luc Soetaerts

    6 jaar geleden
    Het kan zeer simpel zijn: iedereen witte kassa, uitsluitend elektronische betalingen. Kan je zaakje dit niet trekken? Dan is het de hoogste tijd om er de stekker uit te trekken.
  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Voor sommige mensen is het héél moeilijk om op een juiste manier belastingen te betalen,maar héél veel mensen die dagelijks veel werken kunnen niet anders het is van moeten.
  • PAUL Meuleman

    6 jaar geleden
    De fiscus moet véél harder optreden tegen de horeca die hardnekkig blijft zwartwerken. Zo moeilijk kan het toch niet zijn om iedereen te verplichten (als zo toch niet vrijwillig willen) om eerlijk te werken tegenover de klant én de concurrentie.