Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Automobilist met enkel onderbroek aan belandt in gracht

Een 30-jarige man uit Mortsel is afgelopen nacht in de gracht gesukkeld in de Zinkvalstraat in Schelle. De man raakte eerst nog een betonnen paaltje vooraleer hij met zijn BMW de weg afging. 

5 reacties

  • Désiré Van Nieuwenhuyzen

    6 jaar geleden
    Ivan Hessels, je bedoelt toch niet zonder onderbroek mag ik hopen ?
  • Désiré Van Nieuwenhuyzen

    6 jaar geleden
    Gelukkig had hij zijn onderbroek aan. Stel je voor zeg : crashen zonder onderbroek, ik mag er niet aan denken !
  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    Een weddenschap??
  • marc van de poel

    6 jaar geleden
    Was misschien op weg naar de Zeeman, voor een jogging pak?
  • Ivan Hessels

    6 jaar geleden
    Alweer die alcohol, en misschien nog "iets anders"...waarom toch? Zonder gaat ook, echt!
  1. Na 37 jaar maakt hoofdinspecteur Michelin zich bekend en onthult hij aantal geheimen: “Sommige chefs nemen het mij nog steeds kwalijk dat ik hun ster wegnam”
    PREMIUM
    Interview

    Na 37 jaar maakt hoofdin­spec­teur Michelin zich bekend en onthult hij aantal geheimen: “Sommige chefs nemen het mij nog steeds kwalijk dat ik hun ster wegnam”

    “Het zal vreemd aanvoelen om vanaf nu niet anoniem te reserveren in een sterrenzaak”. 37 jaar was Werner Loens (62) inspecteur van Michelin, waarvan 17 jaar hoofdinspecteur Benelux. 8.500 restaurantbezoeken later gaat hij op pensioen en wilt hij voor het eerst op de foto. Wat is volgens Loens dé culinaire hotspot van het moment, verlopen de beoordelingen altijd eerlijk en objectief en wat voor tol heeft tweemaal per dag op restaurant gaan geëist van zijn lichaam? HLN schoof de benen onder tafel en vroeg het hem.
  2. DEBAT VAN DE DAG. Een goed idee? Vias wil snelheidsmarge bij flitscontroles fors verlagen
    145

    DEBAT VAN DE DAG. Een goed idee? Vias wil snelheids­mar­ge bij flitscon­tro­les fors verlagen

    Verkeersinstituut Vias pleit voor kleinere marges bij flitscontroles. Ze willen dat de marge niet meer dan 3 km/u bedraagt. Vandaag is die marge 6 km/u voor snelheden van meer dan 100 km/u. Op de autosnelweg kan je met andere woorden pas geflitst worden vanaf een snelheid van meer dan 127 km/u. Wat denk jij? Is een strengere marge een goed idee? Vanavond bundelen we jullie interessantste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat enkele experts ervan vinden.