BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Opgelet: oplichters proberen u vignetten aan te smeren voor lage emissiezones in Antwerpen en Brussel

Lage emissiezonesVignetten verkopen om in lage emissiezones te mogen rijden? Oplichters blijven alvast spitsvondig uit de hoek komen, maar u gelooft er beter geen woord van.

18 reacties

  • mathieu optRoodt

    6 jaar geleden
    als ik me zo;n vignet aanschaf,deze bestaan ook in het buitenland, wordt dan de lucht properder omdat ik euro,s aan de staat spendeer,
  • Peter Smets

    6 jaar geleden
    Wever met zijn LEZ is ook een oplichter. Een auto met benzinemotor produceert meer CO² dan diezelfde wagen met een dieselmotor. Ze doen maar. Ik ga niet meer naar Antwerpen. Ik zal mijn geld wel ergens anders spenderen.
  • Ronald Boudewijns

    6 jaar geleden
    Ik ben er “niks” verloren, kom er niet , en dat ze nu nog langs de rand “ betalend” parkeren invoeren om naar de stad te geraken?? Goe zot , binnenkort is t’stad met hun dikke nekken leeg.... de duurste straat van België met hun winkeltjes zal weldra mogen sluiten wegens “geen” volk...
  • Bianvhi Fan

    6 jaar geleden
    We zíjn reeds opgelicht door onze regering,Ik hoop dat er iemand deze oplichting kan ongedaan krijgen via het gerecht,Als we die ook nog kunnen vertrouwen .Want hoe déze wet er doorgedrukt is,is onrechtvaardig.
  • Ian Vandenbossche

    6 jaar geleden
    De LEZ in antwerpen is sowieso oplichting. Sinds de invoering door bdw is lucht in A steeds slechter geworden. Ah ja, die zone licht tussen haven, ring en luchthaven. Gewoon platvloerse belasting van nva die enkel kleine man treft die zich geen nieuwe wagen kan veroorloven. Kloof tussen rijken en gewone burger wordt almaar groter.