rv
Volledig scherm
© rv

Ouders maken hartverscheurende beslissing beademing tweejarige Dylan te stoppen, maar dan volgt het mirakel

De ouders van de tweejarige Dylan uit het Britse Derby werden twee jaar geleden geconfronteerd met de moeilijkste beslissing uit hun leven: de beademing van hun doodziek zoontje, dat een heel zeldzame vorm van longkanker had, stop te zetten. Ze beslisten hun zoontje uit zijn lijden te verlossen, waarna Dylan plots iedereen, inclusief zijn dokters, verraste en weer wakker werd.

48 reacties

  • Willy Gorissen

    6 jaar geleden
    Nog veel mooie en gelukkige jaren voor deze familie. Je wenst zo'n vieze longkanker nog niet aan een verstokte roker, zwijgstil van aan zo'n onschuldig kind. Maar wie weet rookten zijn ouders wel in zijn bijzijn.
  • Line B

    6 jaar geleden
    voor hetzelfde geld stond die beademingsmachine de hele tijd slecht afgesteld....
  • Hugo COOLSAET

    6 jaar geleden
    Tegenwoordig ben ik heel kritisch in de beoordeling van nieuws op hun echtheid. Na twee jaar een fonds oprichten waar geld wordt verzameld... Er zijn er teveel de laatste tijd die met gelijkaardige verhalen afkomen.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Leuk voor de ouders en waarschijnlijk ook het kind, dat de gezondheid van het kind weer herstelde tot onbekend niveau. Dat laatste wordt hier niet vermeld. Wel duidelijk wordt hier, dat niet de therapie van buiten de overwinnaar is maar juist het lichaam zelf. Tóch een oproep tot geldstorten voor een fonds, terwijl juist hier dus het tegendeel bewezen wordt.
  • joanna clinck

    6 jaar geleden
    ik wens die ouders nog veel gelukkige jaren