Lola Kirke tijdens de première van 'Gemini' in Los Angeles midden maart.
Volledig scherm
Lola Kirke tijdens de première van 'Gemini' in Los Angeles midden maart. © Getty Images

Lola Kirke reageert op seksistische filmrecensie: "Misschien was een push-up bh beter geweest?"

Lola Kirke (27) heeft een (paas)eitje te pellen met recensent Anthony Lane. De Amerikaanse actrice reageert verbolgen op een filmrecensie die verscheen in 'The New Yorker' waarbij ze vooral bekritiseerd wordt op haar uiterlijk.

1 reactie

  • dirk maes

    6 jaar geleden
    Tegenwoordig mag je niks meer zeggen of schrijven of je bent een racist of een seksist, enz... en dit komt dan vooral van de zgn. verdraagzame mensen.
  1. Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodyshaming : “Het heeft écht opgelucht”
    Play
    Showbits
    14

    Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodysha­ming : “Het heeft écht opgelucht”

    In haar beginperiode bij K3 werd zangeres Marthe De Pillecyn (27) door een magazine bestempeld als ‘de lelijke van de groep’. Dat vertelde ze in de K3-aflevering van het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’. “Ik heb nooit getoond hoe hard me dat heeft geraakt”, getuigt ze daar in tranen. Reporter Jarne is te gast tijdens de clipopnames van de dames hun nieuwste werk ‘Zomer van liefde’ en steekt haar een hart onder de riem. “Erover praten heeft me geholpen”, vertelt ze sterk. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.
  2. Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromanagen”
    Jobat

    Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromana­gen”

    Welzijn op het werk krijgt vandaag meer aandacht dan ooit. Experts moedigen je aan om kritisch na te denken over je leidinggevende en op te komen voor jezelf en je team. Goed leiderschap is dan ook van cruciaal belang voor de prestaties die je levert en hoe je je voelt op de werkvloer. Maar wat kan je als medewerker doen als jouw leidinggevende je belemmert om goed – en graag – te werken? Welzijnsmanager Elisabeth Van Steendam legt het Jobat.be uit.