Lola Kirke tijdens de première van 'Gemini' in Los Angeles midden maart.
Volledig scherm
Lola Kirke tijdens de première van 'Gemini' in Los Angeles midden maart. © Getty Images

Lola Kirke reageert op seksistische filmrecensie: "Misschien was een push-up bh beter geweest?"

Lola Kirke (27) heeft een (paas)eitje te pellen met recensent Anthony Lane. De Amerikaanse actrice reageert verbolgen op een filmrecensie die verscheen in 'The New Yorker' waarbij ze vooral bekritiseerd wordt op haar uiterlijk.

1 reactie

  • dirk maes

    6 jaar geleden
    Tegenwoordig mag je niks meer zeggen of schrijven of je bent een racist of een seksist, enz... en dit komt dan vooral van de zgn. verdraagzame mensen.
  1. Afvaller Stéphanie kijkt met warme gevoelens terug op ‘De mol’, maar één opdracht maakt haar nog steeds boos
    PREMIUM
    TV

    Afvaller Stéphanie kijkt met warme gevoelens terug op ‘De mol’, maar één opdracht maakt haar nog steeds boos

    Onze molwatcher moet op zoek naar een nieuwe hoofdverdachte. Stéphanie Bensaad, de 35-jarige verpleegkundige uit Limburg, is niet ‘De mol’. “Ik was helemaal de kluts kwijt. Ik wilde echt, echt niet vertrekken”, vertelt ze in haar eerste interview sinds de eliminatie. Ze doet haar tactische zetten uit de doeken, decodeert haar mollenboekje en ontleedt de reacties van haar omgeving. “Ik heb nog nooit zo vaak mijn voet moeten laten zien.”
  2. André Hazes toont in documentaire zijn herrijzenis na verslaving: “Na de vernedering wil ik tonen wat er van me geworden is”
    Play
    Showbits
    5

    André Hazes toont in documentai­re zijn herrijze­nis na verslaving: “Na de vernede­ring wil ik tonen wat er van me geworden is”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.