BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Naesen steendood na terugkeer valpartij: "Het was een serieuze impact: al de gellekes in mijn zakken waren ontploft"

Ronde van VlaanderenHet geluk kiest momenteel niet de kant van Oliver Naesen. Een terugkeer na een valpartij naar de groep van de favorieten kostte teveel krachten om in de finale nog een rol van betekenis te spelen: “Mag het volgende week in Parijs-Roubaix ook eens meezitten?’, zo houdt Naesen er toch de moed nog in: “Want mijn conditie zit goed.”

1 reactie

  • Paul Van Hooland

    6 jaar geleden
    Eerlijke coureur die Naesens. Van Hooland Paul
  1. Het mysterie van Cancellara in de Ronde: “Na de fietswissel zagen we hem iets verderop opnieuw op zijn originele fiets zitten...”
    De Fiets van Cancellara

    Het mysterie van Cancellara in de Ronde: “Na de fietswis­sel zagen we hem iets verderop opnieuw op zijn originele fiets zitten...”

    De Ronde van Vlaanderen van dit jaar zindert nog na, maar ook de editie van 2010 staat bij veel wielerliefhebbers nog op het netvlies gebrand. Vooral dan het moment toen Fabian Cancellara ‘onze’ Tom Boonen in de vernieling reed op de Muur van Geraardsbergen. Meteen na de overwinning van de Zwitser duiken de geruchten op: kreeg Cancellara de hulp van een elektrisch motortje? In deze aflevering van de HLN-podcast ‘De Fiets van Cancellara’ gaan we terug naar 4 april 2010 en beleven we de Ronde opnieuw. Kon Cancellara met een motortje zijn droomkoers gewonnen hebben? Luister hierboven naar de antwoorden op één van de grootste mysteries van het wielrennen.