© ss

Wens om “Kardashian-achterwerk” werd Britse bijna fataal

Ze wilde een achterwerk zoals dat van Kim Kardashian, dus trok de Britse Jade Stafford vier dagen naar een cosmetisch ziekenhuis in Turkije. Daar zouden ze vet van haar rug nemen en dat in haar achterwerk pompen. Er gebeurde echter meer dan dat, maar de dokters hielden het stil.

nkdr

Jade betaalde bijna 3.500 euro voor haar vierdaagse trip naar Turkije, inclusief plastische chirurgie die haar een “Kardashian-achterwerk” moest geven. Toen ze weer ontwaakte, was de pijn aan haar borst bijna niet te harden. Jade kreeg morfine, maar geen uitleg. De dokters vertelden haar niet dat ze gereanimeerd was geweest tijdens haar operatie.

Ongerust als ze was, negeerde Jade het advies van de dokters om zeven dagen te rusten en vloog ze al na twee dagen terug naar het Verenigd Koninkrijk. Haar dokter stuurde haar daar meteen door naar het ziekenhuis met een klaplong en hartritmestoornissen. Daar kreeg ze te horen dat de blauwe plekken op haar borst een typisch teken zijn van reanimatie na een hartstilstand.

De schoonheidsspecialiste en mama van twee vertelde The Sun: “De dokters in het ziekenhuis (in het Verenigd Koninkrijk nvdr.) vertelden me dat ik een grondige reanimatie had ondergaan die een gedeeltelijke klaplong had veroorzaakt. Ik was razend op de mensen van de plastische chirurgie die zeiden dat ik gewoon een allergische reactie had op de morfine.”

Jade overweegt nu klacht in te dienen tegen de Turkse kliniek, maar daar klinkt het dat “liposuctie van de buik blauwe plekken kan veroorzaken op de borst. Als we haar hadden moeten reanimeren, dan zou ze uiteraard geïnformeerd zijn geweest.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer