BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Greg Van Avermaet: "Geen punch genoeg"

WielrennenGreg Van Avermaet (32) spurtte naar een vijfde plaats en moest bekennen dat er niet veel meer in zat. "De sterkste heeft gewonnen”, zei hij.

7 reacties

  • ROGER DEPREZ

    6 jaar geleden
    Greg is eerlijk en heeft zoals hij zegt geen punch genoeg en wat dan te zeggen van Sagan die nog minder presteerde dan onze Greg. Terwijl Sagan begin te zeveren over andere renners is Greg juist in zijn prestatie.
  • josé De Mulder

    6 jaar geleden
    Terpstra mag dan nog de beste geweest zijn in koers maar als er samenwerking geweest was bij de achtervolgers moeten ze hem altijd terugnemen . Ze slagen er zelfs niet in de laatste van een vroege vlucht te grijpen .Te veel Vlamingen samen (als ik niet win jij ook niet ,niet de eerste keer dit seizoen) Sagan mocht in feite blijven zitten, die heeft al een hoofdvogel binnen
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Greg is een renner die zelden of nooit op zijn best zal zijn bij koud weer en regen.In 2017 waren die omstandigheden gunstig voor Greg en kwam het beste in hem naar boven. De tour rit die hij won in Le Lioran met grote voorsprong en zijn super dag in Rio allemaal bij milde temperaturen. Nu derde in Harelbeke en vijfde in de ronde is niet super maar nog altijd heel goed. Wat zonneschijn in Roubaix en de Amstel en Greg doet mee voor winst.
  • Lucie Vervaeke

    6 jaar geleden
    Sommigen kunnen toch moeilijk een tekst begrijpen. Van Avermaet excuseert zich niet, hij zegt gewoon dat de beste gewonnen heeft. Toprenner, toffe man die Greg..
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Greg is bijlange niet zo goed als verleden jaar,sterker nog hij was geen centimeter beter dan van Aert die twee maanden geleden nog crosser was!