Hein Vanhaezebrouck zwaait hevig met de armen.
Volledig scherm
Hein Vanhaezebrouck zwaait hevig met de armen. © BELGA

Vanhaezebrouck klaagt over efficiëntie: "Morioka moest altijd scoren"

Anderlecht"Iedereen doet zijn best." Maar tegen AA Gent was dat voor Anderlecht niet goed genoeg. Hein Vanhaezebrouck zuchtte eens en pepte zichzelf op: "We geven niet op."

46 reacties

  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Ja Hein en Saief moet eens leren een goede hoekschop of voorzet te trappen! Hij werd de hele wedstrijd afgetroefd door Foket! Maar hij bleef wel staan hé! Bij Gerkens was het net hetzelfde en Kums speelde meer achteruit dan vooruit, waarom die een gouden schoen heeft gekregen dat weet geen kat!
  • Gillis Pierre Van Laethem

    6 jaar geleden
    Couckske zijn ogen rolde gisteren , Heintje begin van einde en De Vroe weet wat doen , kleedkamer en staf vernieuwen , overuren maar nodig luc .
  • michel wanquet

    6 jaar geleden
    Het mooie aan mensen die fouten maken is dat ze het tenminste proberen. Precies daarom verdienen ze respect én een uitgestoken hand om samen over het volgende foutje te springen! Vooral dat moet Hein nog leren....
  • rudy baele

    6 jaar geleden
    Hein uw vette jaren als trainer zijn voorbij☀☀☀
  • Alfons Detemmerman

    6 jaar geleden
    Heintje wie heeft Morioka gehaald en Stanciu weggedaan Dedoncker gehouden, een erectie gekregen toen je Kums terugvond, Saini gehaald .... neem uw consequencies. Je doet het zeker niet beter dan je voorganger. Na Gent in problemen gebracht te hebben slaag je erin hetzelfde te doe bij Anderlecht