Aidoo (KRC Genk) en Dennis (Club Brugge) in duel eerder dit seizoen.
Volledig scherm
Aidoo (KRC Genk) en Dennis (Club Brugge) in duel eerder dit seizoen. © Photo News

PO1-preview van Club Brugge - Racing Genk: "Als Club niet wint, kan het snel keren"

Belgisch voetbalClub Brugge lijkt op weg naar de titel, maar in de play-offs kan dat snel veranderen. Als het vanavond thuis niet wint tegen Racing Genk, dat zelf revanche wil voor de verloren bekerfinale, ziet de wereld er weer helemaal anders uit. Wij presenteren u de PO1-preview: alles wat u moet weten over dit duel. Mét de visie van een ex-speler van beide ploegen: Jeroen Simaeys.

23 reacties

  • Willem van Gullik

    6 jaar geleden
    Gert Lans is er ook weer! Dolle pret met zijn mateloze frustratie! Die mens slaapt al niet meer sedert augustus. Kan iemand hem eens uitleggen dat er naast voetbal nog andere dingen zijn in het leven? Misschien niet in zijn miezerig leventje. O ja, de 0/18 en schamele 1/18 van Andèrlect al vergeten? En omkoping??? Ga eens horen in Nottingham??? Geertje, neem je pilletje, kwek toe, en dan mag je volgend weekend mss weer eens een dagje uit de instelling.
  • Eddy Vervaet

    6 jaar geleden
    Ik zou graag nog eens dat volksfeest met 125.000 fans in de Gentse binnenstad willen meemaken en die magische championsleagueavonden.Als club punten verliest is het nog niet over en uit.Volgende match is Gent-Club,dus kan het nog alle kanten op...
  • Paul Van den Bruel

    6 jaar geleden
    Correcte rechtzetting van Dirk Molin. Bedankt.
  • Dirk Molin

    6 jaar geleden
    Ik bedoel als Club en Gent moesten gelijk eindigen zal Gent kampioen zijn wat ik niet hoop uiteraard.
  • jack vandenhende

    6 jaar geleden
    Dirk Molin , het is anders om .