Amy Gruiters
Volledig scherm
Amy Gruiters © Fam Gruiters

Amy (16) wilde helpen, maar werd misbruikt als ‘geldezel’

Amy Gruiters (16) uit het Nederlandse Hengelo wilde een vriend alleen maar helpen. Maar hij maakte misbruik van haar vertrouwen. Ineens werd Amy verdacht van ‘internetfraude en is ze zelf ook nog eens 500 euro lichter. Een paar andere vriendinnen overkwam hetzelfde. "Hoe kon ik zo naïef zijn?"

60 reacties

  • philippe vandermeeren

    6 jaar geleden
    Niemand vertrouwen ivm dat lelijk beestje.(geld). Slechtste idee, uitvinding ooit.
  • Anthony Vandooren

    6 jaar geleden
    Geld en maten gaan NIET samen, neem het van mij aan, tis een ideaal recept voor dikke miserie
  • Artuur Lemmens

    6 jaar geleden
    @Jurgen Devries, zeker de vriendjes die al eens langs achter binnen mogen komen. Daar hebben ze gelijk altijd een enorm vertrouwen in.
  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Als je bankkaart kapot is, kunnen mensen toch nog steeds je spullen kopen en geld naar jouw rekening overschrijven. En dan moet je naar de bank gaan om een nieuwe kaart en klaar is kees. Waarom moet de betaling via een andere rekening gaan? Da's toch verdacht tot en met? Ik leen niks uit aan iemand anders. Heb dat ook ooit gedaan om een vriendin te helpen, 500 euro gegeven. Nooit meer teruggezien.
  • Ward De Vlaminck

    6 jaar geleden
    Wanneer je in een groep vrienden opgroeit, kan dit altijd gebeuren. Dan vertrouw je elkaar. Jammer dat sommigen vriendschap misbruiken. Mensen die zeggen dat dit hen nooit kan overkomen hebben geen vrienden. Los daarvan, als die vriend zijn pinpas kapot is kan hij toch nog steeds geld op zijn rekening laten storten.. Op die manier is het wel naief. Best wat verder denken en niet te goedgelovig zijn.