Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Thinkstock

"Ik ontmoette een bejaarde vrouw op de bus. Ze vertelde me de aangrijpende reden waarom ze naar de bioscoop ging en veranderde mijn leven voorgoed"

De Britse Mandy Graud nam de bus en het werd een onverwacht emotionele rit. Ze leerde het ware gezicht van eenzaamheid kennen en dat liet haar niet onberoerd.

41 reacties

  • Jean West

    6 jaar geleden
    De ene mens voelt zich vlug eenzaam en de andere kan perfect zonder al die contacten. Nog een geluk dat we niet allemaal hetzelfde zijn.
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Als je uw kinderen op hun 18de buiten uw huis schopt, moet je niet verwachten dat ze voor u gaan zorgen wanneer de rollen keren. Ik weet niet wat deze dame haar verhaal is. Maar ze zal alleen ook wel pret gehad hebben. In de cinema ben je nooit echt 'alleen'. Het is een feit dat we in (noord) west europa niet écht sociaal zijn zoals in de zuiderlijke europese landen waar familie banden veel belangrijker zijn.
  • Danny den Hollander

    6 jaar geleden
    als je opgegroeid bent met een paar schreeuwende en altijd ruziënde ouders, flink bestolen en bedonderd bent door je vrienden en familie, ja, dan was ik blij dat ik mijn 60 e verjaardag helemaal alleen zonder iemand vierde met wat lekker eten en een drankje, geen zorgen geen verdriet over mijn medemens, ik vind het goed zo!
  • Chris Van den Eynde

    6 jaar geleden
    Door ziekte ook geregeld eenzaam, ook al heb ik veel contact met mensen, maar dat wil niet zeggen dat je je niet kan eenzaam voelen.
  • sof lemmens

    6 jaar geleden
    Mensen luisteren gewoonweg bijna niet meer. Ze zagen over dingen die elke tegen komt nieuws weer enz... Waarom enige manier om te babbelen. Doe het maar eens vier uur niks zeggen. Je voel al van binnen branden.