.
Volledig scherm
. © VIER

Zou jij slagen voor deze lagere-school-test uit De Mol? Ontdek het hier

Gisteren kregen 'De Mol'-kandidaten Channy en Steve enkele vragen uit de lagere school voorgeschoteld. Poepsimpel, horen we je al denken, maar vragen uit het vijfde leerjaar blijken niet altijd even gemakkelijk te zijn. Doe hier zelf de test.

34 reacties

  • Andy De Schieter

    6 jaar geleden
    In mijn tijd in de lagere school bestonden er geen belachelijke woorden als 'kids', maar dat heet nog steeds 'kinderen'. De meesten kennen zelfs het verschil niet tussen 'is' en 'eens'.
  • Kelly Verlinden

    6 jaar geleden
    Wat een onnozele vragen, er was niets moeilijks aan en ik verwonder me dat dit soort vragen gesteld worden in plaats van echte kennis wat ze in het dagelijks leven kunnen gebruiken.
  • Lily liken

    6 jaar geleden
    Drie vragen die nooit gesteld konden worden in onze jeugd . Waarom ?
  • mich lee

    6 jaar geleden
    Jan, elk kind van het 5de of 6de hoort dit WEL te weten. Ze hebben het in elk geval wel gezien in school, behalve misschien die eerste vraag. Wat die met school te maken heeft weet ik niet. Maar dat je zelf als volwassene niet weet wat de munt in Rusland is, of hoeveel sterren er op de Europese vlag staan vind ik merkwaardig. Zeker omdat je het juiste antwoord overruled.
  • Jan Peau

    6 jaar geleden
    Dit is geen lagere school kennis verre van
  1. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?
  2. Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”
    TV

    Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”

    “Of mijn team nu wint of niet, ik voel me nu al gewonnen.” In de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ heeft Laura Tesoro (27) met Christophe (43) en Lucas (17) statistisch gezien meer kans om te winnen dan coaches Koen Wauters (56) en Mathieu Terryn (30), die slechts met één kandidaat in de finale staan. Maar dit seizoen is sowieso al bijzonder voor de zangeres. Exact tien jaar geleden stond ze zelf in de finale van de wedstrijd, in het team van Koen Wauters. “Het is een privilege om van hem nog steeds tips en tricks te krijgen.”