Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Theo Francken heeft bloedhekel aan telefoneren: "Geen drama", zeggen psychiaters

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) is telefonisch zo goed als onbereikbaar. "Als je me belt, neem ik toch niet op", zegt hij. Hij geeft dus min of meer toe dat hij een 'belfobie' heeft, maar psychiaters maken er in zijn geval geen drama van.

55 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Met bellen kan de Francken geconfronteerd worden met een wederwoord en daar kan hij niet tegen. Ik zeg al jaren hetzelfde de Theo met de twee gezichten. Bij ons noemen ze zo iemand een tweezak.
  • Thierry De Gang

    6 jaar geleden
    Dus ik heb ook zogenaamd Belfobie aangezien ik dat ding ook steeds laat af- en overgaan zonder op te nemen noch de voicemail te beluisteren. Ik vind het gewoon irri dat ik een ander zijn lichaam niet kan lezen, voor hetzelfde steek men zijn middelvinger op nr jou en etc. In het ergste geval... belt de politie wel aan om je te helpen!
  • J-P Deman

    6 jaar geleden
    Ik heb een hekel aan schijnheilige francken plus nva en volgens velen is dit wel een drama.
  • Jan Van Overveldt

    6 jaar geleden
    Ik begrijp hem, de hedendaagse ziekte is dat iedereen je zomaar kan opbellen, mailen of SMS sturen. Er bestaan programma's om dit te blokkeren (zoek het eens op), dan kunnen enkel de personen die jou voor belangrijk zijn je opbellen en..
  • Willy van craen

    6 jaar geleden
    Ik zet mijn gsm op als ik zelf wil bellen of een afspraak heb. Niet dat ding gaat bepalen wat ik moet doen.Voor mij is het een toestel om te gebruiken indien nodig, meer niet.