BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Refaelov na winnende treffer: "Dit had ik nodig voor de rest van mijn play-offs"

Club BruggeWat een ontlading in minuut 92. Niemand minder dan Lior Refaelov bezorgde Club Brugge vanop de stip belangrijke drie punten. Het was van december 2016 geleden dat de Israëliër nog de netten deed trillen. "Dit had ik nodig voor de rest van mijn play-offs."

15 reacties

  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Een punt was eerlijker geweest. Maar ja als je zo loopt te verdedigen als Uronen, die trouwens het laatste halfuur niets goed deed, dan krijg je het deksel op de neus. Dé kans kreeg Trossard maar dat is geen killer en trapte als een miniem op die geloste bal van Vermeer! Club won maar kampioenen voetbal brachten ze niet hoor! Als zo'n ploeg al 9 punten voorstaat dan zegt dat veel over de achtervolgers die ook niets zijn!!
  • Steven Moreels

    6 jaar geleden
    Reactie van Clement in de pers doet me even de wenkbrauwen fronsen . Hij probeert amechtig rond de pot te draaien rond die penaltyfase. Wij moesten zelf maar onze kansen afmaken. Tja, in zijn binnenste blinken zijn ogen toch een beetje van vreugde. De titel van Club is binnen.
  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Anderlecht heeft 3/4 van hun kampioentitels gewonnen met zwart geld en daaraan denken velen niet . Nu we hebben ze binnen en op 6/5/2018 spelen we kampioen
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    penalty is penalty, geburt het in de eerste minuut of laatste wie is de schuldige? Is het Club die verantwoordelijk is voor deze domme overtreding, ik dacht het niet! negen puntjes los en meer moet dit niet zijn bende bleiters.
  • Jos Van nuffelen

    6 jaar geleden
    Als Club in de reguliere competitie een strafschop tegenkrijgt tegen Genk omdat Vanaken een tegenstander aantikt wordt er niet over gezeurd. Nu gebeurt het omgekeerde en iedereen schreeuwt moord en brand.