Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) tekent vandaag in Marokko een akkoord met zijn Marokkaanse collega om beter samen te werken bij inbeslagnames van drugsgeld.
Volledig scherm
Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) tekent vandaag in Marokko een akkoord met zijn Marokkaanse collega om beter samen te werken bij inbeslagnames van drugsgeld. © Photo News

Geens sluit akkoord over drugsgeld in Marokko

Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) tekent vandaag in Marokko een akkoord met zijn Marokkaanse collega Mohamed Auajjar om beter samen te werken bij inbeslagnames van drugsgeld. Dat melden Het Nieuwsblad en de Gazet van Antwerpen vandaag.

26 reacties

  • censor

    6 jaar geleden
    Het blijft een theoretische overeenkomst...kleine lettertjes lezen ! Geens die iets verwezenlijkt ? Met de nodige argwaan benaderen.
  • Eugene Peeters

    6 jaar geleden
    Naïeveling! Verkiezingen in aantocht?
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    En wat heeft onze grootste dief de marokkanen in ruil beloofd? De opbrengst en inbeslagname van alle goederen om zeker de economie van marokko niet te schaden? Laat je nog maar eens beliegen en bedriegen, domme belg,politiek wil het niet leren, waarom zouden ze ook, de schade wordt toch verhaald op de autochtone bevolking door een verdoken belastingen.
  • paul van gele

    6 jaar geleden
    Drie keer op jaar gaan ze een weekje vakantie nemen op de kosten van de hard werkende belasting betaler belg. Die Geens en zijn corrupte justitie verkopen graag schouw
  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    Lol, hij gaat nog eens een akkoord maken met de Marokkanen terwijl alle voorgaande akkoorden nog steeds met de voeten getreden worden. Die mannekes ginder lachen eens schoon naar de brave blanke man en beloven alles wat hij wil. Maar zodra hij zijn rug draait liggen ze allemaal al schaterlachend op hun rug wegens de naïeve blanke man.