Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Sven Nys zwaar onder de indruk: "Wat Wout doet, heb ik nog nooit gezien"

WielrennenOpen doekje van Sven Nys aan het adres van Wout van Aert (23). De tweevoudige wereldkampioen komt superlatieven tekort. "Wout schrijft een eigen, nieuw verhaal. Hij bewijst dat de combinatie veld-weg mogelijk is. Dat heb ik nog nooit gezien. En vergelijken met 30 jaar geleden is absurd."

17 reacties

  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Sven die zo waar supporter wordt van Wout, in de winter van Mathieu zo kan je er velen te vriend houden. Zou Wout nu toch nog een ietsje beter zijn dan met alle respect Toon Aerts????? Afgelopen winter was Sven zo waar hier aan gaan twijfelen.
  • maarten mouton

    6 jaar geleden
    Wie zegt dat Pedersen uit beter hout gesneden is. Het is niet omdat die in 1 koers voor Van Aert eindigt dat dit in de toekomst ook zo gaat zijn.
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    De Deen Mads Petersen staat al drie keer met DNF achter zijn naam dit voorjaar, Wout haalt al een zeer hoog niveau sinds de Omloop en de Strade. Om nog maar te zwijgen over Valkenburg,daarmee rekening houdend haalt Wout lichtjes de bovenhand.
  • Berry Colijn

    6 jaar geleden
    Nijs moet niet overdrijven zeg. Die Deen Pedersen is uit een nog beter hout gesneden!!!
  • ROGER DEPREZ

    6 jaar geleden
    Van de Moortele, er is een hemels breed verschil tussen een veldrijder en een weg renner in opbouw en trainingen, die Deens is al jaren bezig met wegrennen en heeft ook dit jaar weer een specifieke voorbereiding gehad en Wout stapt gewoon over van het veld naar de weg en niemand die dacht dat hij de grens 250 km zou aankunnen en daarom om de bewondering van Sven Nijs hiervoor en hij kan het weten wat dat waard is.