belga
Volledig scherm
© belga

Gentse oppositie hard voor cadeau aan Optima: "Schokkend. We zijn belogen"

Binnen de Gentse oppositie reageert men geschokt op het geschenk dat Optima van het stadsbestuur kreeg in de vorm van duurdere bouwgrond. "We zijn belogen in de Optima-commissie."

491 reacties

  • Manfred Wauters

    6 jaar geleden
    Ja Tom? Ik hoor en lees anders constant over het gefoefel en de Leugens van Rood. Eender waar in België.
  • jan de sutter

    6 jaar geleden
    Termont ging toch zijn valiezen pakken als NVA aan de macht kwam in 2012 Waarom heeft hij het niet gedaan ????Ik weet het zijn zakken waren nog niet vol genoeg
  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    Maffia viert hoogtij dagen door infiltratie in overheidssyteem............en altijd blijven mensen gevoelig voor speciale samenwerking............................dus nog meer onafhankelijke controle met een speciale politie eenheid..............gespecialiseerd in fraude en maffia netwerken.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    De partij met de meeste schandalen is ondertussen de nva geworden. Nu staan ze met de meeste mandaten en schandalen op numero uno. ( Brugge, Edegem, Antwerpen *3, Brasschaat , Gent, Herfelingen ) toch moeilijk te ontkennen Marc !
  • De Metsler Marc

    6 jaar geleden
    Het stopt niet de linkse tjeven critikeren maar verder maar ze vergeten zelf da ze niet beter zijn, dus bij de volgende verkiezingen zullen ze het wel allemaal voelen en zien en hopend stemmen de mensen nu eens voor vlaams belang dit is nog de enigste partij die eerlijk is.Kijk maar in Oostenrijk daar zijn ze de kuis al aan het doen en weet ik van vrienden dat het al beter gaat