Aalstenaar vraagt vriendin ten huwelijk met spectaculaire flashmob

Afgelopen zaterdag liep de Markt in Aalst afgeladen vol. Liefst vijftig dansers hielden er een flashmob met aan het einde een spectaculaire verrassing. Tom Van Cauter uit Aalst vroeg zijn vriendin Kiki De glas namelijk ten huwelijk.

Selien

Aan het spectaculaire aanzoek gingen maanden voorbereiding vooraf. “Een goede vriendin van mij, Julie De Brandt is dansdocente in twee dansverenigingen in Aalst. Ik heb aan haar gevraagd om iets in elkaar te steken met vijftig dansers”, vertelt Tom. “In januari zijn de eerste repetities begonnen. Ikzelf heb maar een keer mee geoefend, tijdens de generale repetitie de dag vooraf. Ik heb altijd gezegd tegen mijn vriendin, als ik ooit die ene vraag stel, zal ik altijd een beetje overdrijven. En dat heeft nu geloond.”

Zijn vriendin zonder vermoedens op de juiste locatie krijgen, dat was andere koek. “Elke keer kwam er iets tussen. Ik heb zelfs naar de nagelspecialist gebeld om hun afspraak af te zeggen en moest mijn baas vragen om mij een berichtje te sturen dat ik moest werken, zodat ze geen vermoedens zou hebben”, klinkt het. Toen Tom op de tonen van Ed Sheeran tussen de dansers door kwam, was Kiki duidelijk erg aangeslagen. Gelukkig zei Kiki ja op Tom’s vraag.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer