© Instagram

Pommeline en Fabrizio zijn echt een koppel: "Bij hem kan ik meer mezelf zijn"

Pommeline slaagde er eerst in het hart van Merijn te veroveren op 'Temptation Island', maar ruilde die onlangs in voor verleider Fabrizio. Dat gerucht deed al een tijdje de ronde, maar nu hebben ze dat zelf bevestigd in een interview met Dag Allemaal. "Ik kon mezelf niet meer zijn bij Merijn en stoorde me aan zijn gebrek aan toekomstvisie", klinkt het. En dat is wat haar uiteindelijk in de armen van haar baas in de tattoozaak dreef.

flb

Tijdens het vorige seizoen van 'Temptation Island' ging Merijn niet met zijn Lisa, maar wel met Pommeline naar huis. Hun relatie duurde uiteindelijk ongeveer een jaar, maar het kwam onlangs tot een breuk. Toen al bleek dat Fabrizio, verleider in het huidige seizoen, daar voor iets tussen zat. Dat nieuws maakte Merijn zelf bekend, maar werd niet door hen zelf bevestigd, tot nu. Naar verluidt kon vooral Fabrizio niets zeggen omdat hij een geheimhoudingscontract heeft getekend met VIJF, maar daar werd nu een uitzondering op toegestaan.

Pommeline is als tattoo-artiest aan de slag bij Fabrizio en het is daar dat haar liefde voor hem groeide. "Mijn gevoelens voor hem zijn gaandeweg ontstaan, door samen te werken. Ik zie Fabrizio elke dag, en eerlijk: bij hem kan ik echt mezelf zijn, meer dan bij Merijn. Fabrizio is trouwens veel meer mijn type dan Merijn." Zo vindt ze bijvoorbeeld dat de Nederlander niet ambitieus genoeg was en gedroeg hij zich ook te dominant. Ze mocht van hem bijvoorbeeld haar haren niet laten verven in een andere kleur en ook haar lippen mocht ze niet laten opspuiten.

Het lijkt grote liefde te zijn tussen Pommeline en Fabrizio, maar ze wonen wel nog niet samen. "Het is allemaal nog pril om te zeggen dat we samen oud gaan worden, hé. Maar da's wél onze bedoeling", klinkt het nog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER