Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Problemen met app en website Argenta houden aan

De problemen met het nieuwe bankplatform van Argenta zijn nog niet van de baan. De app en de website van de bank zullen vandaag wellicht niet meer online gaan, zegt een woordvoerster van de bank. De problemen ontstonden na een update in het paasweekend, waarvoor de toepassingen ook al offline waren. Aanvankelijk was tegen deze namiddag een oplossing verwacht. Daarnaast kregen honderden klanten de naam van hun overleden of ex-partner te zien bij hun rekening na een update van het bankenplatform. Dat bevestigt de bank zelf aan VTM NIEUWS.

36 reacties

  • Geen Zever

    6 jaar geleden
    Het werkt nog steeds niet!!!
  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Tot voor de update deed de app het uitstekend bij mij, waarom iets veranderen wat goed werkt. ARGENTA kan misschien een hacker inhuren om het probleem op te lossen.
  • Gerrit De Meyer

    6 jaar geleden
    Het systeem updaten tijdens een (verlengd) weekend dat samenvalt met de laatste dag van de maand en het kwartaal is onverantwoord. Lonen worden gestort, afbetalingen worden gedaan en kwartaalinteresten worden berekend. Slechte timing.
  • Jarne Van Pelt

    6 jaar geleden
    Dit geklaag heeft niks met geduld te maken. Een bedrijf dat over miljarden gaat, mag toch wel verondersteld worden om dit professioneler aan te pakken. Verstand op nul, ogen dicht, en updaten maar! En hopen dat het goed komt. Niet dus!
  • John Stahl

    6 jaar geleden
    Al die apps zijn overroepen. Wie heeft er nu geen meerdere banken of 2000€ cash geld thuis. De Croo wil je nu 1 app aansmeren om al uw elektronisch verkeer mee te doen. Laat u niet vangen mensen. Ik ben al een jaar gestopt met smartphone. Back to basics. Ik denk dat ik maar mijn C64-emulator ga opstarten en een spelletje Q-bert ga spelen.