© Marie Wynants
Volledig scherm
© © Marie Wynants

Sennek treedt als vierde op in de eerste halve finale van het songfestival

MuziekDe EBU heeft op de officiële website van het Songfestival de startvolgorde vrijgegeven van de twee halve finales van het komende Eurovisiesongfestival die op 8 en 10 mei plaatsvinden in Lissabon. Sennek, de zangeres die België op de liedjeswedstrijd zal vertegenwoordigen, moet als vierde optreden in de eerste halve finale.

5 reacties

  • Joan Lute

    6 jaar geleden
    Geweldig nummer en ondanks de onderliggende kritieken van vriendjespolitiek is toch gebleken dat de winnaars tegenwoordig heel verspreid zijn en dat België al jaren onafgebroken doorstoot naar de finale waar ze meer dan behoorlijk scoren. Tom dice is het keerpunt geweest voor België. Laat Eurosong een feest worden van verenigd zijn met zijn allen
  • Seddik Ghoule

    6 jaar geleden
    Nederland en België hebben dit jaar zeer verschillende, maar beiden hele interessante inzendingen. België gaat met lied dat helemaal ESF is zéker top-5 finale halen. Nederland heeft zulks een a-typisch nummer voor Eurovision dat het heel hard kan crashen óf gewoon echt winnen.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Ik denk dat ze de halve niet overleeft. Het is een slaapliedje.
  • Veerle Ballegeer

    6 jaar geleden
    Ik wens haar alvast een daverend succes! Prachtig nummer gezongen door een prachtige meid!
  • Filip Desmedt

    6 jaar geleden
    Prachtig lied , zowat in Bond stijl . Gaat zeker door naar de finale , is zelfs zoals ik direkt zei toen ik het hoorde , een ware underdog en maakt kans op de top 5 , misschien zelfs top 3 !!!