De foto van Musk met sporen van gedroogde tranen en een fles ‘teslaquilla’ ging de hele wereld rond.
Volledig scherm
De foto van Musk met sporen van gedroogde tranen en een fles ‘teslaquilla’ ging de hele wereld rond. © Twitter

Aprilgrap keert als boemerang terug in gezicht van Elon Musk, aandeel Tesla onderuit

Met een post op Twitter joeg Elon Musk vele aandeelhouders grote angst aan. Hij verkondigde het failliet van automerk Tesla. Weliswaar was de tweet als aprilvis bedoeld, maar heel wat mensen namen het bericht serieus. Met alle gevolgen van dien.

48 reacties

  • Lucynda van der Does

    6 jaar geleden
    Hahahha wat boeit hem dat nou??? Volgende week weer op oude niveau ...laat m toch...beleggers zijn hier alleen maar blij mee want dan kunnen ze weer wat verdienen aan een " beursval " ..
  • Kevin Bussels

    6 jaar geleden
    Het is inderdaad de media , en hoor je trouwens elke dag dat er een VW een doodlijk ongeval gekregen heeft? Nee , die mannen zijn ondertussen ook al vergeven van hun schandaal. Ze willen Tesla klein hebben maar ik denk niet dat het lukt. Te veel fans zou ik zeggen.
  • Pieter Werlo

    6 jaar geleden
    Da's zijn humor. Hij heeft gelijk en veegt hiermee zijn voeten aan alle commentaar en gezaag -zoals hier onder. Die man *doet* tenminste iets!
  • Zjos Peeters

    6 jaar geleden
    Ik stel vooral vast dat de media alles in het werk stelt om tesla te bashen...
  • Kirsten De Laet

    6 jaar geleden
    Nochtans is Tesla effectief zo goed en zeker als failliet. Door achter te blijven met nieuwere en verbeterde batterijen technologie die men in elektrische gedrochten gebruikt. Concurrenten staan ondertussen al jaren voor op dat gebied. Maakt mij eigenlijk niks uit of Tesla blijft bestaan of niet. Ik hoef geen milieuvriendelijke wagen omdat ik niet geloof in gebakken lucht. 90% v/d mensheid laat zich iedere dag foppen door berichten van klimaatopwarming en het redden van ons milieu.