Caroline Nilsson staat terecht voor moord op haar schoonmoeder.
Volledig scherm
Caroline Nilsson staat terecht voor moord op haar schoonmoeder. © EPA/Facebook

Vrouw beweert dat schoonmoeder stierf na verkeersagressie. Maar Apple Watch dode vrouw lijkt heel ander verhaal te vertellen

BuitenlandEen Australische vrouw die beweerde dat haar schoonmoeder om het leven kwam na een compleet uit de hand gelopen geval van verkeersagressie, moet zich nu zelf verantwoorden voor moord. De aanklacht tegen Caroline Nilsson (26) kwam er nadat speurders de Apple Watch van de overleden vrouw bestudeerden. En die leek een heel ander verhaal te vertellen.

8 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    idd mich lee, het is een hype die stilaan afneemt. Is apple slecht? neen hoor! Is apple beter dan de rest? ook niet (maar wel veel duurder). het is de eigenaars van een apple gegund, ieder doet met zijn geld wat hij wil ;-)
  • Edmond Dillien

    6 jaar geleden
    Liegen en bedriegen word zo moeilijk gemaakt tegenwoordig, we hebben allemaal wel iets bij dat verraad waar we waren of wat we aan't doen waren doe daarbij nog de duizenden camera's, zeker hier in opeengepakt Vlaanderen, daar is het Big Brother systeem zich aan't perfectioneren , dus een gewaarschuwd man is er 2 waard, he.
  • Rudy De Volder

    6 jaar geleden
    Vrouwen zijn de beste acteurs, een man kan niet faken zoals zij dat doen. Gelukkig heb ik nu een super vrouwtje want die zijn er ook nog.
  • Kris Cronos

    6 jaar geleden
    Ik vind het jammer dat Marco ziek thuis was op de dag dat het verstand were uitgedeeld.
  • Wim Offermans

    6 jaar geleden
    Marco Par Als je brol van Apple al als bewijsmateriaal moet gebruiken, ben je serieus wanhopig. U blijkbaar ook, zou ik zeggen.