Marco Bürki poseert met CEO Eddy Cordier en makelaars Milos Malenovic en Frederico Avellino
Volledig scherm
Marco Bürki poseert met CEO Eddy Cordier en makelaars Milos Malenovic en Frederico Avellino © RV

Broer van Dortmund-doelman officieel van Zulte Waregem: "Hij is een echte krijger"

Zulte WaregemHet leven is aan de rappen. Zulte Waregem heeft zijn eerste transfer voor volgend seizoen al bekend gemaakt. Young Boys-verdediger Marco Bürki (24) tekende een contract voor drie seizoenen. "Iemand met veel potentieel", klinkt het in Zwitserland.

0 reacties

  1. Zinho Gano (Zulte Waregem) terug in de A-kern en op het veld: “Hopelijk ga ik hier later lachend op terugkijken”
    PREMIUM
    voetbal challenger pro league

    Zinho Gano (Zulte Waregem) terug in de A-kern en op het veld: “Hopelijk ga ik hier later lachend op terugkij­ken”

    Een snelle treffer van Alioune Ndour volstond voor Zulte Waregem om de volle buit mee te graaien uit het akelig lege Koning Boudewijnstadion. Een noodzakelijke zege om in de promotiestrijd met enige kans op succes aan de laatste rechte lijn te beginnen. Daarbij beschikt Essevee opnieuw over een bijkomende troefkaart: na maanden afwezigheid stond Zinho Gano tegen de RSCA Futures weer een half uur tussen de lijnen.
  2. INTERVIEW. "1.000 berichten krijg ik dat Club een leider mist”: carpoolen met Ruud Vormer en Jelle Vossen voor de terugkeer naar Brugge
    PREMIUM
    9

    INTERVIEW. "1.000 berichten krijg ik dat Club een leider mist”: carpoolen met Ruud Vormer en Jelle Vossen voor de terugkeer naar Brugge

    Gordels aan. Autoradio uit. Tongen los. Waze richting Elindus Arena. Aan het gaspedaal: Jelle Vossen (34). Z’n carpoolbuddy Ruud Vormer (35) ernaast. De auto gevuld met zeven titels en net geen 500 wedstrijden voor Club Brugge. Straks keren ze in de Croky Cup met Zulte Waregem samen terug naar Jan Breydel - een wedstrijd die live te zien is op VTM2 en VTM GO. Vanuit de passagiersstoel vooraan draait Vormer zich naar ons op de achterbank: “Heb je een drankje mee? Want het is een stuk rijden, hoor.”