© Blind Getrouwd

VTM zoekt kandidaten voor nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’, en dit zijn de vereisten

Het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is nog maar net afgelopen, of daar is de oproep voor nieuwe kandidaten al. VTM zoekt opnieuw kandidaten die de stap willen wagen en voor kijkend Vlaanderen hun ‘blind’ jawoord kunnen geven.

ehu,mrra

Ben jij 25 jaar of ouder en heb je de ware nog niet gevonden? Dan kan je je op basis van de wetenschap laten matchen door een team van experts, want VTM is op zoek naar koppels voor een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Al is het nog niet honderd procent zeker dat dat er komt.

“Of er een nieuw seizoen komt, hangt zoals altijd af van de inschrijvingen”, laat VTM weten aan de redactie van Het Nieuwsblad. “Goede matches primeren. Hoe meer inschrijvingen, hoe meer kans om goede matches samen te stellen, en hoe meer kans dat er effectief een nieuw seizoen komt.”

© Blind Getrouwd

Holebi’s gezocht

Bij de start van het derde seizoen kwam er hier en daar kritiek omdat er - opnieuw - geen holebikoppel tussen de duo’s zat. “Mensen met een andere geaardheid zijn welkom en maken zeker kans, net zoals andere seizoenen overigens”, klinkt het.

“De reden dat er tot op heden nog geen homoseksueel koppel werd samengesteld is eenvoudig: de inschrijvingen waren gewoon te beperkt om goede matches te vormen en dat is een must voor ons. Voor minder gaan we niet. Inschrijven is dus de boodschap.”

Voorwaarden

Kan iedereen zich zomaar kandidaat stellen voor ‘Blind Getrouwd’? In theorie wel, al zijn er kandidaten die in de praktijk geen kans maken om de selectie te overleven. Wie bijvoorbeeld kinderen heeft, jonger is dan 25 of pas uit een vorig huwelijk komt, valt uit de (huwelijks)boot. Net als wie al getrouwd is, vermoeden we.

Wie wel tot de doelgroep behoort en zich wil inschrijven, kan dat via deze link.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER