De klap moet enorm zijn geweest.
Volledig scherm
De klap moet enorm zijn geweest. © Kristof Pieters

Moeder en kind in levensgevaar na zware klap tegen boom

Een moeder en haar kind zijn vanmiddag levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Gentse Steenweg in Lokeren. Rond half vijf verloor de vrouw de controle over het stuur toen ze met haar Honda richting Lokeren reed. De wagen begon te slippen en crashte zijdelings tegen een boom. 

40 reacties

  • evelyn gentier

    6 jaar geleden
    Sterkte aan de familie. Parket zal wel uitmaken hoe het gebeurde. Dat meisje is haar mama kwijt dat telt . . Of het nu door een boom is of iets anders . .
  • Lou Bakker

    6 jaar geleden
    Bomen weg en ergens anders bomen (her) planten. Voorwiel aandrijving verbieden daar de de auto veel te licht is van achteren. Gelijkmatige gewichtsverdeling geeft betere wegligging/stabiliteit. Lantaarpalen plaatsen aan de binnenkant van een bocht en niet aan de buitenkant. Etc.
  • Lucie Barbe

    6 jaar geleden
    Laat die bomen maar gerust staan, en denk een beetje aan je rijgedrag, Kap de bomen en ze vliegen aan 150km per uur over de baan met het gedacht hun niks kan overkomen?? dom dom dom , doe eerder al die nutteloze borden met slogans weg , dat leid meer af dan dat het helpt
  • gustaaf van bever

    6 jaar geleden
    dirk vanden Bosch, vangrail geven ook het gevaar terug op de baan gekaatst te worden en wat met tegenliggend verkeer?? Stel dat dat een truck is......Er is voor iedereen maar één goede oplossing :defensief rijden !!!!!!!
  • Carina Dryepondt

    6 jaar geleden
    Dryepondt Carine Ik wil hier geen uitspraak doen wie hier in fout is , want dat weet ik niet maar als echtgenote van een garagist wil ik toch even vermelden dat ik tegenwoordig meer en meer auto's ondervind in de garage met chinese banden ( of wisselstukken ) die levensgevaarlijk zijn en die niets van weggrip hebben maar daar wordt kennelijk nooit over gesproken en nooit onderzocht en dat vind ik jammer .