Facebook/Plastic attack Belgium
Volledig scherm
© Facebook/Plastic attack Belgium

Plastic Attack waait over naar ons land: "Laat verpakkingen achter in winkel"

Aan de AD Delhaize op de Brusselse Anspachlaan strijkt zaterdag de eerste Plastic Attack neer. Nadat activisten hun inkopen hebben gedaan, zullen ze de producten ontdoen van alle overbodige plastic verpakkingen. 

52 reacties

  • pascal de groote

    6 jaar geleden
    Je moet het anders zien hé. Dat onze generatie met plastiek de boel al grotendeels verziekt heeft wil niet zeggen dat de jeugd dit moet slikken. Het is ook hun wereld en grotendeels aan hen, de jonge generatie, om het nu waar te maken. En heb er al bij al een goed oog op dat dit wel goedkomt, ze gaan dat niet blijven pakken zoals de vorige generaties, want voor ons was het 'nieuw' jaren 70 bv. alles was plastiek tot de meubels toe.
  • Jurgen Vanheessen

    6 jaar geleden
    Allemaal goed en wel. Maar het is vooral de wereld aan de andere kant de het verkloot voor ons. Hoeveel soorten pestbelastingen bestaan er niet bij ons voor het milieu. En aan de andere kant van de wereld mogen ze lekker verder de aarde verkloten.
  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    De industrie heeft iemand nodig zoals "eric martens" !!! Proactief /reactief !!! Voilà, de Vlaamse veranda (Waranda) van keuvelaars en nepnationalisten overbodig gemaakt en het bedrag kan direct naar eric met een bestuursbenoeming voor het leven !
  • Eric Martens

    6 jaar geleden
    Vanaf nu alle waren onverpakt in de winkel. Eens zien of iedereen zo tevreden is met de 20 keer bepotelde appel. De verpakking van verpakte waren verwijderen? Wat een statement! Ze zijn al verpakt, dus wat maakt het uit. Je schaadt de producent niet , maar de verdeler/de supermarkt dus.. En koop dan gewoon onverpakte goederen? Problem solved.
  • Linda Dilissen

    6 jaar geleden
    In duitsland kan dit al lang met papier, karton en plastiek