Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Drie gewonden bij schietpartij aan hoofdkantoor YouTube: vrouwelijke schutter uitgeschakeld

In het hoofdkwartier van YouTube in Californië heeft gisteravond een schietpartij plaatsgevonden. Zeker drie personen zijn met schotwonden naar het ziekenhuis gebracht. Een man is er ernstig aan toe. De schutter was een vrouw, die dood werd aangetroffen met een "zichzelf toegebrachte schotwonde". Dat bevestigt het hoofd van de politie van San Bruno, Ed Barberini. 

22 reacties

  • Robert Nevelen

    6 jaar geleden
    Edmond Dillien, uw reactie getuigt van zo veel onwetendheid op zo veel verschillende niveaus dat het gewoon te tijdrovend is op al die niveaus te reageren.
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    guido van haevermaet wordt liever beschoten dan met een bezemsteel achternagezeten en heeft het over "sporadische gevallen". Weet niet of hij het over zichzelf heeft met die 'sporadische gevallen'. Blijft een beetje onduidelijk.
  • André Van der Poorten

    6 jaar geleden
    Dit is geen Amerikaanse , eet geen vlees .
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Het is telkens opnieuw schrikken,Amerika is wel een groot land maar het wordt daar bijna dagelijkse kost.Gelukkig zijn er"maar" gewonden gevallen en geen doden behalve de daderes zelf.
  • Edmond Dillien

    6 jaar geleden
    Waar zijn ze nu met hun vrije wapendracht de NRA, weer is er niemand bij de bezoekers van die kantine die een persoonlijk wapen bijheeft, het moet nu toch stilaan gaan dagen dat alleen zij die iets van plan zijn met een wapen rondlopen, het is daar zelfs al zo ver dat je als onschuldige met je handen in de lucht moet buitenkomen na zo'n aanslag of je riskeert de kans dat de politie u omver schiet, waar gaat dit eindigen?