Europarlementslid en gewezen VTM-nieuwsanker Mark Demesmaeker (N-VA) is dit weekend in het Sint-Pietersziekenhuis in Brussel opgenomen.
Volledig scherm
Europarlementslid en gewezen VTM-nieuwsanker Mark Demesmaeker (N-VA) is dit weekend in het Sint-Pietersziekenhuis in Brussel opgenomen. © BELGA

Mark Demesmaeker in ziekenhuis: "Hij gaat door een zware periode"

Europarlementslid en gewezen VTM-nieuwsanker Mark Demesmaeker (N-VA) is dit weekend in het Sint-Pietersziekenhuis in Brussel opgenomen. "Hij heeft momenteel gezondheidsproblemen en gaat door een zware periode. Hij is opgenomen voor verzorging en wil in alle rust en sereniteit herstellen", meldt zijn familie, die vraagt om zijn privacy te respecteren. 

242 reacties

  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Karel Van Beeck mooi zootje die SPAers,Crombez,Freya VDB,Luc VDB,Detiege,P Janssens,Claes W en H,Termont,Johan VDL,K Lindekens,Lamin, S Stevaert.Een kleine greep uit het SPA assortiment van grote zakken Vullers.
  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    Het is voor sommigen natuurlijk weer de schuld van de sossen dat Mark een half miljoen wou verduisteren voor de fiscus.....
  • Jan De Greef

    6 jaar geleden
    Ongeacht het resultaat van het onderzoek door het parket, Demesmaeker zal sowieso verbrand zijn voor de gemeenteraadsverkiezingen. De mensen onthouden langer dan men op het eerste zicht vermoedt. Net nu de Vlaamse regering meer financiële slagkracht toekent aan de colleges van burgemeesters en schepenen ten nadele van de gemeentebesturen kan dat tellen en is dat een streep door de rekening.
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Het is weer een nva afgietsel.Wel met die onbekwame corrupte Leugenaars
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Karel van Beeck ,Crombez, Freya VDB, Luc VDB, Johan VDL,Termont, Monika Deconick,Claes W en H, Frank VDB,Detiege,Temsamani,P Janssens,Stevaert S,Lamine,Lindekens K.Een kleine greep uit het SPA prima clubje en er zijn er veel meer in dat clubje die miljoen graaiden.