Blind Getrouwd, seizoen 3, aflevering 10 op maandag 2 april 2018 bij VTM. Op de foto: Damiano.
Volledig scherm
PREMIUM
Blind Getrouwd, seizoen 3, aflevering 10 op maandag 2 april 2018 bij VTM. Op de foto: Damiano. © Blind Getrouwd

Damiano na 'Blind Getrouwd': "Ik voel me niet schuldig"

TVTranen in ‘Blind Getrouwd’. Terwijl Toon & Frie, Tim & Esther en Aljosja & Lieve verder zweven op hun huwelijkswolk, hoorde Wendy (30) dat zij voor Damiano (38) nooit dé vrouw zal zijn. Ze reageerde met klasse, maar de pijn was er niet minder om. Wekenlang zei Damiano (38) dat hij ‘het niet voelde’. En hoewel ze het goed met elkaar konden vinden, is dat dus niet veranderd. Hij reageert in TV-Familie.

26 reacties

  • Serge Otto

    6 jaar geleden
    Ik denk dat hij overhoop ligt met zichzelf en de grote vraag is ....ben ik wel voor de vrouwen....kop op Wendy je kan veel beter krijgen.
  • najima El jalti

    6 jaar geleden
    Wees blij Wendy dat je ervan af bent, denkt van zijn eigen dat hij een superbink is, maar zal niet goed in de spiegel gekeken hebben?!!!
  • carine francoys

    6 jaar geleden
    Damiano zijn stem alleen al zou ik al op afknappen...en knap is hij al helemaal niet...verder heeft hij zo een hoge dunk van zijn eigen...bah....
  • johny daneels

    6 jaar geleden
    Die man denkt dat de hele wereld aan zijn voeten ligt, dat er aan elke vinger minstens 10 vrouwen hangen...daarom is hij nog single...daarom zal hij single blijven, Wendy zal snel iemand anders vinden...
  • Annie Darden

    6 jaar geleden
    Die stem van hem ..... daar alleen al zou ik op afknappen. Wendy zou geen spijt moeten hebben, zij verdient iemand veel beter dan hem.