Nasim Aghdam was een fanatieke veganist met verschillende eigen YouTube-kanalen, waar ze soms ronduit bizarre filmpjes op postte.
Volledig scherm
Nasim Aghdam was een fanatieke veganist met verschillende eigen YouTube-kanalen, waar ze soms ronduit bizarre filmpjes op postte. © rv

Wie was Nasim Aghdam, de vrouw die drie mensen neerschoot op de campus van YouTube en daarna zelfmoord pleegde?

Amerikaanse media wijzen op basis van politiebronnen de 39-jarige Nasim Aghdam aan als dader van de schietpartij gisterenavond in het hoofdkwartier van YouTube in San Francisco. De vrouw was een fanatieke veganiste met verschillende eigen YouTube-kanalen, waar ze soms ronduit bizarre filmpjes op postte.

45 reacties

  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    de "vrouwen" tegenwoordig
  • VIVIANE bastenie

    6 jaar geleden
    Weer een bewijs dat extremisme van welk soort dan ook ,heel gevaarlijk kan zijn,het woord extreem zegt overdreven erover.Je zou het ook fanatisme kunnen noemen,te fanatiek is ook zeer gevaarlijk in meerdere gevallen.Tegenwoordig komen wij nog al veel van dit soort mensen tegen in onze maatschappij,en meestal in negatieve zin.
  • johny daneels

    6 jaar geleden
    De naam en de herkomst van deze terroriste zegt genoeg, steeds uit dezelfde groep, cultuur mensen
  • Erwin Borloo

    6 jaar geleden
    Groene extremisten, ze worden sterk onderschat..
  • Evi Vermoesen

    6 jaar geleden
    Dat is geen vrouw ma ne vent! Enfin toch in een vorig leven zo te zien... En dan maar schrijven dat het "zelden" voorkomt dat vrouwen zoiets doen....