Koningin Letizia van Spanje.
Volledig scherm
Koningin Letizia van Spanje. © Photo News

Knallende ruzie in Spaans koninklijk huis: "Letizia toont haar ware aard"

RoyaltySpanje heeft een nieuw koninklijk schandaal. In een video die op paaszondag gemaakt is bij de kathedraal van Palma op Mallorca is te zien hoe koningin Letizia (45) de arm van haar schoonmoeder, koningin Sofia (79), wegslaat wanneer die laatste haar kleindochters omhelst voor een foto. "Geen enkele grootmoeder verdient op zo'n manier te worden behandeld. Letizia heeft haar ware karakter getoond", twitterde gisteren de Griekse kroonprinses Marie-Chantal.

57 reacties

  • krista notelaars

    5 jaar geleden
    Letizia was een gewone nieuwspresentarice en heeft geluk gehad is rijk geworden door te trouwen met de spaanse koning maar of altijd alles meezit dat valt nog af te wachten.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Hier in België is het ook niet allemaal koek en ei, maar ze kunnen het goed verstoppen
  • Willem Pots

    6 jaar geleden
    sommige schoonmoeders kunnen heel venijnig hun "recht" op contact met de kleinkinderen uitspelen, alleen al om hun schoondochter te treiteren. Zulke vetes komen veel voor en de grootste slachtoffers daarin zijn die kleinkinderen zelf ! Volgens mij is dat exact wat hier nu gaande is.
  • Brostem Goeroe

    6 jaar geleden
    Nog beter dan in Thuis en Familie. Edelen, welke Edelen, man, man, man
  • Lieve Vandamme

    6 jaar geleden
    Prinsen en prinsessen, maar geef mij maar het "gewone" dagelijkse leven zonder al die schijnvertoningen!! En hun geld mogen ze ook houden, want daar wordt ook voor geruzied....