© Isopix

Deze naam zullen Kate en William volgens de bookmakers kiezen voor hun kindje

Nu Kate Middleton officieel met zwangerschapsverlof is gegaan, kan het speculeren over de naam van het derde kindje beginnen. Naar goede gewoonte kunnen de Britten bij de bookmakers een gokje wagen over wat het zal worden. Dit keer lijken de meesten er van uit te gaan dat het een meisje zal worden en daarbij wordt één naam heel duidelijk naar voor geschoven.

flb

Over enkele weken of zelfs dagen - Kate Middleton is uitgerekend voor april - mogen de Britten een nieuw prinsje of prinsesje verwelkomen. Nu de eindstreep in zicht is, kan ook flink gegokt worden op de naam, het geslacht en de geboortedatum van het kindje. Al werd die tweede categorie volgens gokkantoor Paddy Power Betfair al afgesloten omdat iedereen er van lijkt uit te gaan dat het na Charlotte een tweede dochtertje zal worden voor prins William en Kate.

Als het een meisje wordt, dan lijkt alvast één naam heel populair te zijn: Mary. Alice en Victoria doen het eveneens verre van slecht. Al lijken er ook heel wat mensen te denken dat het wel eens Elizabeth zou kunnen worden, naar haar grootmoeder. "In elk geval steken Mary en Alice er met kop en schouders bovenuit, zelfs over de geslachten heen", klinkt het bij Paddy Power Betfair.

En als het dan toch een jongen wordt, dan lijken er veel mensen te geloven in de optie Edward, gevolgd door Arthur, Fredrick, Albert, Philip, James en Alexander.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer