Ook voor De Warmste Week van Studio Brussel werd er al geracet met rolstoelen, toen van Oostende naar Wachtebeke. Hier poseert Hannelore met 'peter' Koen Wauters.
Volledig scherm
Ook voor De Warmste Week van Studio Brussel werd er al geracet met rolstoelen, toen van Oostende naar Wachtebeke. Hier poseert Hannelore met 'peter' Koen Wauters. © James Arthur

Een echte 'overwinnaar': na Machu Picchu op protheses, doet Hannelore nu gooi naar wereldrecord

5 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Misschien eens gewoon doen?
  • Ludo thibos

    6 jaar geleden
    geef dat geld dat gesponsord wordt beter aan andere die zo een protese kunnen gebruiken. Nu wordt ze met dank aan HLN beetje meer in de watten gelegd en geld toegestoken.
  • Ludo thibos

    6 jaar geleden
    kunnen ze mij ook sponsorren aub? zou ook graag de wereld rondtrekken, met alle respect maar er zijn duizenden meer behoeftigen die dat geld beter kunnen gebruiken.. geef dat geld aan andere die ook zo een protese kunnen gebruiken.. Nu moet ze willens nietes bekend en rijk gemaakt worden.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Als zij een echte overwinnaar is, hoe zit het dan met alle anderen die géén sponsors hebben voor 'state of the art'-protheses?
  • Geert Vanhulle

    6 jaar geleden
    Waarom moeten mensen met een beperking zich toch in allerlei extremen bewijzen, voor mij zijn het mensen zoals iedereen en hoeven ze zich niet te bewijzen maar tegenwoordig kan het niet extreem genoeg zijn.