AFP
Volledig scherm
© AFP

Treinverkeer ligt opnieuw lam in Frankrijk

BuitenlandIn Frankrijk veroorzaakt een staking tegen de spoorhervormingen vandaag opnieuw veel hinder. Heel wat treinen zijn niet uitgereden. In en rond de hoofdstad Parijs vormen zich intussen honderden kilometers file.

6 reacties

  • paul lemmens

    6 jaar geleden
    Frankrijk heeft een zeer sterke regering en zal de vakbonden doen inbinden niet zoals onze zwakke met Peeters op kop waar de vakbonden heer en meester zijn , zij parkeren zelfs hun geld in het buitenland en niemand zegt wat , een bende onwaardige mensen
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Daar weten ze hoe ze moeten staken, maanden aan een stuk. En niet om de paar weken of maanden alsof het een vakantiedag is. Zo toon je hoe serieus de situatie is.
  • Willy van craen

    6 jaar geleden
    Het is niet aan de vakbonden om het land te besturen. Ben je niet tevreden zoek dan een andere werkgever.Zelfde toestand als bij ons zijnde vakbondsleiders om werkende mensen te kloten voor eigen profijt.
  • Jan Maarten

    6 jaar geleden
    Dat is nog wat anders dan die "betogingen" in België, de Fransen zijn de republikeinse revolutie niet vergeten waar de burger weer de macht overnam.
  • kamiel Beke

    6 jaar geleden
    Frankrijk is nog maar een schim van zichzelf, startte al na de wijziging naar de 35 uren week, alles werd duurder, concurrentie weg, en nu nog dit. Het ziet er niet goed uit.