Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Thinkstock

Leraar verliest adoptiezoontje voorgoed nadat hij onterecht van aanranding wordt beschuldigd

BuitenlandEen Britse leerkracht zijn wereld is ingestort nadat hij onterecht beschuldigd werd van "aanranding van minderjarige meisjes". De jonge leerkracht zal zijn adoptiezoon nooit meer terugzien. Dat werd meegedeeld op de jaarlijkse bijeenkomst van the National Association of Schoolmasters Union of Women Teachters (NASUWT).

9 reacties

  • Julien Buys

    6 jaar geleden
    hebben we hier in antwerpen ook gehad ,die heisa ,duurde ook een tijdje werd zelf verplaats dan de boel in de ijskast gezet ,opgelost ,maar carriere van schooljufrouw was over
  • Marina Ceulemans

    6 jaar geleden
    Valse beschuldigingen moeten harder gestraft worden...dat is ook pesten en ze verwoesten mensenlevens.... vind het zo erg voor die leraar en zijn zoon en familie....
  • Andy Verachtert

    6 jaar geleden
    Valse beschuldigingen zijn schering en inslag tegenwoordig en ze worden nauwelijks bestraft. Deze periode in de geschiedenis zal later bekend staan als een dieptepunt in het juridisch functioneren van de maatschappij. De absolute hoeksteen van justitie, "je bent onschuldig tot het tegendeel bewezen is", wordt met het badwater weggegooid. Schande.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Sommige staan sterk slechte punten oké gaan de meester beschuldigen als hij niet meewerkt en wie geloven ze de meisjes natuurlijk!
  • Jan Van den broeck

    6 jaar geleden
    Hopelijk worden zij die deze leugens hebben verspreidt zwaar gestraft. Voor de leeraar en het jongetje is het helaas te laat, maar met wat geluk schrikt het anderen af om iemand dit aan te doen.