‘Temptation’ Mezdi is zijn rijbewijs kwijt door filmpje op Instagram

‘Temptation’ Mezdi (21) heeft een paar weken terug een staaltje patsergedrag laten zien in een livevideo op Instagram. Daarop is de man te zien in een wagen, waarmee hij over de snelweg scheurt, rechts inhaalt en ook op de pechstrook rijdt. Dat komt hem nu duur te staan.

vwh

De politie van de Nederlandse provincie Friesland laat via Twitter weten dat ze het rijbewijs van een 21-jarige man uit Heerenveen hebben ingetrokken en er een proces-verbaal wordt opgemaakt. “De man had vorige maand videobeelden van zichzelf gemaakt, terwijl hij gevaarlijke verkeersovertredingen op de A32 bij Heerenveen had begaan”, staat er te lezen over Mezdi.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hij speelt niet alleen zijn rijbewijs kwijt, de ‘Temptation Island’-deelnemer zal een boete moeten betalen en moet enkele dagen een cursus volgen om zijn rijgedrag aan te passen. Ook die moet hij zelf financieren. Het is niet de eerste keer dat de politie een rijbewijs intrekt van een deelnemer aan het programma. In 2016 overkwam de Brugse ‘Temptation’ Marvin hetzelfde nadat hij een ongeval veroorzaakte en vluchtmisdrijf pleegde. Hij werd veroordeeld tot een boete van 2.670 euro en moest zowel zijn theoretisch als praktisch rijbewijs opnieuw afleggen.

© Instagram

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER