© Shutterstock

"Hopelijk koopt die dikzak niet alle cupcakes." Vrouw hoort opmerking van klant achter zich en slaat dan heerlijk toe

De 19-jarige Vega Blossom stond in de bakkerij aan te schuiven toen ze een vrouw achter haar tegen haar vriendin hoorde zeggen dat ze hoopte dat "die dikke" niet alle cupcakes zou kopen voor het haar beurt was. Een pijnlijke opmerking die op haar sloeg, maar de Amerikaanse tiener slikte haar verdriet weg en nam op geniale wijze wraak.

flb

"Laat ons hopen dat die dikke trut niet alle cupcakes koopt", hoorde Vega Blossom toen ze in de bakkerij stond aan te schuiven. Het was een opmerking die duidelijk aan het 19-jarige volslanke meisje gericht was. Ze was dan wel van plan om enkele cupcakes te kopen, maar om de vrouw een hak te zetten, besloot ze die toch allemaal te nemen. Zo gaf ze uiteindelijk 50 euro uit en wandelde toch enigszins trots met 20 cupcakes de bakkerij uit.

Vega deelde haar geniale verhaal op Facebook en dat ging in geen tijd viraal. Ondertussen kon het al op meer dan 60.000 likes rekenen en werd het al 23.000 keer gedeeld. Veel van haar volgers prijzen haar om haar moed en omdat ze op de best mogelijke manier reageerde op die kwetsende commentaar.

"Toen ik die vrouw die gemene opmerking hoorde maken, wilde ik eerlijk gezegd beginnen huilen", zegt ze in een reactie aan The Sun. "Ik ben altijd al een mollig meisje geweest en ben de opmerkingen over mijn gewicht dan ook gewoon. Maar het feit dat deze vrouw het zo boertig en luidop zei - zodat ik het duidelijk kon horen - maakte het toch anders. Hopelijk was het een lesje in hoe je anderen hoort te behandelen en misschien wel een les in karma ook."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer