© Instagram

Gosha Rubchinskiy trekt (voorlopig) stekker uit eigen label

Gosha Rubchinskiy heeft op Instagram aangekondigd dat zijn gelijknamige merk zal ophouden te bestaan zoals iedereen het nu kent. De Russische modeontwerper is een van de grote opkomende namen in de modewereld en heeft al samenwerkingen met Burberry, Fila, Umbro en adidas achter zijn naam staan.

flb

Een nieuwe generatie modeontwerpers lijkt stilaan het juk van de vele modeshows en talrijke collecties per jaar van zich af te werpen. Zo liet Demna Gvasalia al weten dat hij met Vetements niet meer op een traditionele manier te zien zal zijn tijdens de modeweken. In zijn spoor volgt nu ook Gosha Rubchinskiy. De Russische designer laat met een boodschap op Instagram weten dat hij de stekker uit zijn gelijknamige label trekt, voorlopig althans.

"We stoppen met het Gosha Rubchinskiy-label zoals iedereen het kent", klinkt het. "We zullen geen seizoenscollecties meer uitbrengen. In de plaats daarvan is er iets nieuws op komst." Ook bijna alle foto's werden van de Instagrampagina van het merk gewist.

Onder dak bij Comme des Garçons

Gosha Rubchinskiy wordt mee geleid door het team dat ook achter Comme des Garçons zit. Business of Fashion slaagde er in om vanuit die hoek nog een verdere reactie te pakken te krijgen: "We werken momenteel met Gosha en zijn team aan talrijke projecten die de komende twee, drie jaar op stapel staan. We zijn op zoek naar een nieuwe manier om producten te maken en verkopen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer