BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van Aert over 'Hel van het Noorden': "Droom meer van Roubaix dan van de Ronde"

WielrennenWout van Aert (23) verkende vandaag met zijn team Veranda's Willems-Crelan de kasseien van Parijs-Roubaix. "Ik kijk uit naar de koers van zondag", zei hij op een persmoment, "maar ik ga geen grote uitspraken doen. Ik maak er mijn debuut en wil gewoon een goede koers rijden."

21 reacties

  • luk g.

    6 jaar geleden
    Frans : Woutje een gazetten coureur ? Dacht van niet : 4x wereldkampioen veldrijden (1x belofte en 3x profs) - diverse tijdritten gewonnen, 3de in zijn eerste strade Bianca, 10de Gent Wevelgem, 9de in zijn eerste ronde van Vlaanderen, en wellicht een TOP 5 in Roubaix nu zondag ! Ik begrijp niet waarom Vlamingen zo anti-Wout kunnen zijn terwijl hij op zijn 23ste gewoon een super talent ...
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Oei de Frans spreekt terug van gazettecoureur en vorige week na Ronde was hij positief. Net als de wind, die draait ook altijd uit een andere richting. En dan steeds dezelfde die vlug naar hun PC lopen voor kritiek. Thijs, weet jij wat een fiets is, dat is iets met 2 wielen en trappers waar je hard moet op duwen, hetgeen Wout echt goed kan
  • ROGER DEPREZ

    6 jaar geleden
    Thijs is duidelijk geen fan van één van onze jongens en is waarschijnlijk fan van een buitenlander, maar iedereen heeft recht op een mening. Alfons, maar onze Wout is wel wereld kampioen al drie jaar op rij en VDP zal nog een aantal jaren mogen wachten om zover te komen.
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    De afstand kan hij aan de vele regen van de afgelopen dagen is zeker niet in zijn nadeel.Verder is P-R een koers die moeilijk te voorspellen is,pech,valpartijen kunnen een belangrijke rol gaan spelen.Als Wout top tien rijd zoals in de ronde vind ik het al een succes,doet hij nog beter dan zal hij mij opnieuw verbazen zoals hij dat al in de ronde heeft gedaan.Ik wens hem heel veel succes!
  • Eduard Dierckx

    6 jaar geleden
    Voor een debutant van 23 jaar heeft Wout al mooie resultaten geboekt. Hij heeft laten zien dat hij tot op het tandvlees kan gaan. De cross is peanuts tegen de voorjaarsklassiekers, veel succes Wout in Roubaix.